sent

maandag 28 juni 2021

Optreden indiaanse fluit boeken

 Meer info: Info@indiaanse-fluit.nl

 Pdf bestand Downloaden

Basfluit Foto: A.Krull-KalkmanMeer muziek luisteren volg me op bandcamp gratis downloads

Inleiding

Ruim 6 jaar geleden ontdekte ik de indiaanse fluit sindsdien speel ik iedere dag zowel  intuïtief als samen met andere muzikanten via internet.

De muziek van de indiaanse fluit wordt door veel mensen als rustgevend ervaren en daarom gebruikt tijdens yoga en sound healing, maar voeg een ritme aan het fluitspel toe en je kunt er ook  heerlijk op swingen. Zelf ben ik Blues gaan waarderen omdat het een stijl die heel goed combineert met de fluit. Door het samenspelen met verschillende muzikanten online op Wikiloops heb ik de vele mogelijkheden van de fluit ontdekt.


This track is embedded with the friendly permission by the creatives on wikiloops.com.

Langzamerhand is voor mij dan ook de tijd aangebroken om meer naar buiten te treden met mijn muziek om de vreugde die het mij brengt met ander te delen.
Ik zie dit als een leerschool waar ik nieuwe ideeën kan ontwikkelen ervaring in diverse settingen kan op doen daarom rekenen ik geen kosten.

 


Nacht van de nacht foto Mandy Grevinga

Heb al diverse optredens gegeven in o.a. bejaarde tehuizen, Odenseshuis in de RK kerk in Vlissingen tijdens open monumenten dagen dagen de nacht van de nacht in Middelburg Fantasea in Breskens. Ook speel ik  samen met de groep Hagelslag die instrumenten uit diverse wereld delen combineert.


Scheldehof


Er zijn verschillende optreden mogelijk

Alleen muziek

Bij deze optredens neem ik diverse fluiten mee al de nummers wordengespeeld met of zonder backingtrack. Ik beschik over ruim 40 verschillende fluiten en de benodigde apparatuur om het geluid te verstreken. Verder beschik ik over diverse percussie instrumenten waarmee mensen het ritme van mijn fluitspel kunnen aangeven of volgen waardoor een leuke interactie kan ontstaan.Tipi

Voor buitenlocaties  beschik ik over een kleine  tipi om op te zetten bijv. bij een verzorgingstehuis beeldentuin, theetuin of  als toevoeging  aan een evenement kan hier dan een dag doorbrengen met o.a. muziek maken uitleg geven aan een publiek wat langs wandelt 

Fantasea Breskens

Yoga, Meditatie

Vanwege het rustgevende effect van de fluit kan het zeker ingezet worden tijdens yoga lessen of tijdens een meditatie

De onderstaande  fluiten die van invloed zijn op de chakra's neem ik voor deze
sessie mee ook beschik ik over een fluit van 432 Hz

Een deel van de collectie


 • Wortelchakra – C of 256 Hz.
 • Tweede Chakra – D of 288 Hz.
 • Zonnevlecht – E of 320 Hz.
 • Hartchakra – F of 341.3 Hz.
 • Keelchakra – G of 384 Hz.
 • Derde Oog – A of 426.7 Hz.
 • Kruinchakra – B of 480 Hz.

 

Muziek en uitleg 

Het is mogelijk om voor kleine groepen muziek te maken en uitleg over te fluiten te geven de herkomst en het ontstaan en andere interessante weetjes. Hier voor beschik over documentatie materiaal op A4 wat door de groep bekeken kan worden
.

Ik heb een filmpje gemaakt over één van de legendes van het ontstaan van de fluit, dit kan afgespeeld worden als er een tv of beamer beschikbaar is. Daarnaast is voor ieder deelnemer de legende  beschikbaar op papier.


Muziek en culturele evenementen

Opnames optreden in Fort Rammekens 

Denk bijvoorbeeld aan openingen van exposities of in expositie ruimten.
Als aanvulling op bij het voordragen van gedichten.

Camping
Op natuurcampings of campings met speciale accommodaties
Als activiteit voor 's avonds bij het kampvuur of met een kleine groep in bijv. een tipi, yurt of andere sfeervolle accommodatie die aanwezig is.
Als afsluiting van een thema evenement op de camping.

Belangrijk om te weten

 • Sta altijd open voor leuke ideeën of evenementen om als onderdeel van het geheel ingezet te worden.
 • Dat ik geen bestaande nummers speel.
 • Ik niet over een auto beschik dus als het locaties zijn buiten mijn woonplaats ik wel opgehaald en thuis gebracht moet worden.
 •  Ik geen kosten bereken, mocht u toch een vergoeding willen geven ik deze doneer aan de Lakota Waldorf school in het Pine Ridge reservaat die ik steun (https://lakotawaldorfschool.org/) omdat ik ze een warm hart toedraag. 
 • De mogelijke dagen zijn woensdag vrijdag zaterdag en zondag een ander dag in evt. in overleg. 
 • Je kunt contact op nemen via info@indiaanse-fluit.nl 

 

Online muziek
Naast life optreden  waar ik intuïtief speel met veelal ritmische backingstracks, maak ik ook nummers om online te beluisteren Op o.a. :    Bandcamp:  https://navotakrull.bandcamp.com
                Youtube: https://www.youtube.com/c/navotaKrull
                Wikiloops: https://www.wikiloops.com/artist/Navota.php


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten