sent

Online jammen
 

Maak een profiel aan en ontmoet muzikanten van over heel de wereld

Op Wikiloops wordt door diverse muzikanten muziek geupload. Je kunt deze muziek downloaden en openen in een muziekprogramma en zo samen met jouw muziek een nieuw nummer maken.
Als je wilt kun je dit dan weer uploaden naar Wikiloops. Heb je niet de mogelijkheid iets op te nemen kun je ook gewoon meespelen je kunt zoeken op muziek genre, instrument, onder tags kun je ook op toonsoort zoeken. Onder cords kun je als de muzikant dit heeft ingevuld ook de accoorden zien.
 

Hier de uitleg op Wikiloops over het gratis account.

De meest vervelende dingen aan het gratis account zijn: het vereist in het begin wat geduld (bijvoorbeeld: het downloaden van tracks is niet direct beschikbaar bij het starten van een nieuw gratis ledenaccount), en het feit dat je maar een beperkt aantal van 5 tracks per maand mag uploaden.
Aan de andere kant is het totaal van 60 inbegrepen uploads per jaar veel meer dan de gemiddelde actieve wikiloops-gebruiker zal produceren, en de 365 gratis trackdownloads per jaar zouden meer dan genoeg moeten zijn om je bezig te houden.

Bottom line:
Je kunt gratis veel plezier beleven op Wikiloops,
omdat we het graag houden zoals we het begonnen,
omdat we de back-up hebben van degenen die het zich kunnen veroorloven om onze "global jam" -missie te ondersteunen,
en omdat we ons ervan bewust zijn dat niet iedereen op deze planeet in staat is om zelfs maar een klein maandelijks bedrag te betalen.
 

Fluitspelers op Wikiloops

Voor zover ik weet zijn er 3 fluitspelers op Wikiloops naast mijzelf hier onder hun profiel zodat je kunt zien welke nummers er mogelijk zijn te spelen in combinatie met de Indiaanse-fluit


HIFIflutes een fluitspeler die zijn eigen fluiten maakt en div. nummers op Wikiloops heeft staan
Bekijk zijn Profiel

Pewi die o.a. ook nog dwarsfluit speelt en gitaar en ik ook ontmoet heb op de meeting
Bekijk zijn profiel 

SilvaB die ik leerde kennen via Facebook waar zij erg actief is ze en heeft op een Youtube Kanaal.
Bekijk haar profiel

Navota ik zelf ben van 2016 lid van Wikiloops en ben regelmatig op de site te vinden.
Bekijk mijn profiel
 

Je kunt van de remixen die gemaakt zijn alle instrumenten gebruiken maar ook een aantal, b.v. alleen de drum of de drum en gitaar. Je kunt mensen volgen die jou muziekstijl spelen. Kortom een site waar je hart kunt ophalen als je wilt jammen.

Hier onder zie je een video waarvan ik de muziek samen met Deezee gemaakt heb.

Het is ook mogelijk je gemaakte nummers te delen op je website of in je blog.Via deze de mediaplayer 
This track is embedded with the friendly permission by the creatives on wikiloops.com.
Ook kun je de link naar het nummer in je Facebookpagina plakken afhankelijk welke foto je in je profielpagina hebt staan krijg je dan dit te zien op Facebook. Klikken je vrienden op deze link gaan ze naar het nummer.


Deze site is zeker de moeite waard om eens te bezoeken!. Is het de bedoeling dat je geld wilt gaan verdienen met je muziek kijk dan even hier naar de duidelijke uitleg over wat je moet weten voor je muziek upload naar Wikiloops


Geen opmerkingen:

Een reactie posten