sent

Kleinschalige Optredens

Thuis fluiten is natuurlijk heel iets anders als voor een groep
Maar als je de stap durft te nemen kan het erg leuk zijn zelf speel ik wel eens in het Odensehuis hier worden allerlei activiteiten voor dementerende mensen georganiseerd. Ik leg wat uit over de fluiten uit geef ze door in de groep zodat ze ze van dicht bij kunnen bekijken.  Laat de klanken van de verschillende fluiten horen. Natuurlijk kun je de activiteit aanpassen afhankelijk van je publiek.

Odenseshuis Vlissingen

Dit  heb ik ook in het bejaardentehuis de Scheldehof gedaan met  een klein groepje mensen. Dat vind ik persoonlijk het leukst je hebt dan meer contact als dat je voor een grote groep speelt


 Bejaardente huis Scheldehof


Je kunt natuurlijk gewoon fluiten zonder enige vorm van versterking. Zelf heb ik een draagbare box die draadloos is en makkelijk overal kan worden neer gezet en op mijn tablet /telefoon heb ik een app gedownload die de reverb sound weer geeft waar door je als je er van houd een effect krijgt wat  er bij veel opnames aan de fluit wordt toegevoegd. de app heet SV reverb (studioreverb) gedownload op Google play .

Ik wat geschiedenis van de fluit en info verzameld om te laten zien (als print of op een tablet)
wil je de originele versie laat het even weten dan mail ik ze je. 
De materialen waar de fluiten van gemaakt worden tegenwoordigHoe ziet de fluit er van binnen uitDe eerste  fluiten
Daarnaast heb ik ook een filmpje gemaakt over de legende van de fluit wat ik kan laten zien. Het staat op youtube en kan vertoond worden op een smart tv. Of via een dvd speler /usb stick wat er voor handen is op de locatie waar je speelt.Mocht je dit filmpje willen laten zien op dvd  of usb via tv  laat het me even weten dan stuur ik je (gratis) de mp4 versie die je mag gebruiken voor je optredens. Je kunt ook via bepaalde  sites youtube om zetten naar MP4 maar let dan wel goed op wat je doet want mijn virus scanner geeft soms aan dat het onveilige sites zijn.

Hoop dat ik je met dit bericht heb gestimuleerd om eens naar een bejaardentehuis of andere instelling te stappen en te vragen of ze het leuk vinden of je eens langs komt. Mijn ervaring is dat het erg gewaardeerd wordt.

 Mocht  je dit gelezen hebben en ergens werken of vrijwilliger zijn waar ik de mensen een plezier kan doen met mijn fluitmuziek neem dan contact op ik reken geen kosten. Graag wil ik het plezier wat de fluit mij heeft gebracht delen met andere. Alleen als het buiten mijn woonplaats is zou ik wel gehaald en gebracht willen worden want ben niet in bezit van een auto.  Ben beschikbaar op vrijdagmiddagGeen opmerkingen:

Een reactie posten