sent

Fluit van takken van Vitaly Che

Boomtak fluit E mineur dor Vitaly CheAl heel lang ben ik op zoek naar een fluit van een boomtak er zijn verschillende fluitenmakers die dit doen in America. Een paar dagen geleden kwam ik via Facebook terecht op een pagina van Vitaly Che en deze keer niet in Amerika

Zijn Facebookpagina heet : Workshop flutes "Che." NAF, Ocarina, Bansuri.  Zijn website ziet er heel mooi uit, je vind er diverse fluiten met geluidsfragmenten  de site is wel in het Russisch want  hij komt uit de Oerkra├»ene.
Ook vind  je er ook wat youtube filmpjes van de fluiten die hij gemaakt heeft.

Hij maakt naast Indiaanse fluiten ook Ocarinas en Bansuri. De boomtak fluiten worden gemaakt van dood hout dat in het bos gedroogd is waardoor het door weersinvloeden en insecten zijn uiterlijk krijgt. Zijn werkplaats bevind zich aan de rand van het bos bij het huis van zijn grootouders.
 Mijn E mineur fluit

Ik heb een E mineur fluit besteld  die hij voor mij heeft gemaakt.  Het maken duurt ongeveer twee weken.
Zodra de fluit klaar was heb ik een aantal foto's gekregen en en geluidsfragment om  te kunnen kijken of ik de fluit naar mijn zin was.

Betalen

De fluit kan worden betaald met Moneygram of Western Union . Zelf heb ik met western Union betaald je kan tot 1000 euro per jaar betalen zonder dat je rekening geverifieerd moet worden. Let wel op dat je Western Union account  met de zelfde naam aan maakt als je bankrekening anders wordt de betaling gewijgerd. Zo had ik mijn roepnaam in gevuld  terwijl mijn bankrekening mijn voorletters heeft.
 

Je kan betalen via ideal of via een van de vestigingen die Western Union heeft bij jou in de buurt.
Je krijgt een mail zodra je geld voor de ontvanger beschikbaar is en wanneer hij of zij het heeft afgehaald.


Je pakket
De fluit wordt verzonden met een track en trace nummer zodat je, je pakket kan volgen

via http://www.trackitonline.ru.  of  http://www.trackitonline.ru/?service=track in engels.  De trace houdt  op bij de luchthaven van kiev. Dan zegt hij: destination country not found... dan moet  je nog even geduld hebben het komt goed.Ontvangen 9-1-2015 De fluit is binnen ben er erg tevreden over de klank is prachtig !!!  Wat wel belangrijk is bij een fluit gemaakt van takken is dat je aangeeft of je met je linker of rechter hand boven speelt omdat er natuurlijk aanhechtingen van bepaalde takjes of de gebogen vorm er voor zorgt dat het wel uit maakt of je met je linker hand of rechter hand boven speelt. Bij deze fluit is links boven vanwege de kromming in de tak en de knoest de beste manier om te bespelen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten